TRAPPSTÄDNING

Trappstädning

Vi har kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era trapphus på rätt sätt. Genom att städa med rätt metoder bevaras ytskikten i trapphusen och med rätt utförd och regelbunden trappstädning håller vi trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för de boende och minskar behovet av dyrt underhåll eller olycksfall.

Erfarenheten säger också att, ett rent och fint trapphus inte löper lika stor risk att bli utsatt för skadegörelse. Städning är ett ansvarsfullt och betydelsefullt arbete och som rätt utfört får den jämna kvalitet som både vi och våra kunder eftersträvar. Vår målsättning är att ge bästa service och tillhandahålla långsiktig kvalitet. Alla trapphus är unika både när det gäller belastning/slitage och ytskikt. Vi kommer gärna ut och besöker er innan vi lämnar en kostnadskalkyl.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd
Image

TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS OM DU HAR FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Kontakta oss

Hitta hit

Holmsundsvägen 11 D
804 23 Gävle

RUT- avdraget

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, barnpassning och trädgårdsarbete.