FASTIGHETSSTÄD STADNING FASTIGHETER - GÄVLE KARLSSON & FORSBERG SPECIAL AB

Trappstädning

trappaVi har kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era trapphus på rätt sätt. Genom att städa med rätt metoder bevaras ytskikten i trapphusen och med rätt utförd och regelbunden trappstädning håller vi trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för de boende och minskar behovet av dyrt underhåll eller olycksfall.

Erfarenheten säger också att, ett rent och fint trapphus inte löper lika stor risk att bli utsatt för skadegörelse. Städning är ett ansvarsfullt och betydelsefullt arbete och som rätt utfört får den jämna kvalitet som både vi och våra kunder eftersträvar. Vår målsättning är att ge bästa service och tillhandahålla långsiktig kvalitet. Alla trapphus är unika både när det gäller belastning/slitage och ytskikt. Vi kommer gärna ut och besöker er innan vi lämnar en kostnadskalkyl.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd

Fastighetsstäd

trappaStädning fastigheter och bostadsrättföreningar

Vi har lång erfarenhet av städning i trapphus och publika gemensamma lokaler. I vår kundstock finns åtskilliga bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare men även du som har en mindre fastighet är precis lika viktig för oss.

Lättare fastighetsskötsel

Vi rapporterar till fastighetsägaren om trasiga glödlampor, läckande vattenrör etc.

Förutom det så tar vi även hand om snöskottning, isknackning och fasadrengöring.
Vi har certifierad personal som kan köra skylift vid behov.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd