FÖNSTERPUTSNING FÖNSTERPUTS STÄDFIRMA - GÄVLE KARLSSON & FORSBERG SPECIAL AB

Storstädning

storstaÄr det dags för den årliga vårstädningen? Eller kanske svärföräldrarna ska komma på besök? Vilken anledningen än må vara kan det ibland vara bra att rengöra hemmet extra grundligt ibland. Kontakta oss så hjälper vi dig med din storstädning.

Se till att du behöver göra tomt allt som du vill ha rengjort invändigt (t.ex. köksluckor, kyl eller diskmaskin). Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Har du speciella önskemål som ska ingå i din städning? Vi är självklart flexibla och ordnar det du vill ha gjort!

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd

Veckostädning

duschAtt komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. I dagens samhälle är det svårt att få tid till att hålla hemmet i gott skick.
Vi ser till att din veckostädning blir av, precis som du själv vill ha den. Och genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita ett seriöst städföretag för veckostädning och genom att välja oss kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi har kompetent personal.

Så här går det till:

Efter överenskommelse kommer vi hem till er. Tillsammans går vi igenom hela hemmet och vad för slags veckostädning som ska göras. Målsättningen är givetvis att det alltid är samma medarbetare som regelbundet utför din tjänst. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd

Flyttstäd

flyttDet ställs höga krav på kompetens och kvalitet när det gäller flyttstäd och Kafos arbetar i enlighet med mäklarsamfundets checklista.

Spara tid och fokusera på ditt nya boende. Låt proffsen städa ur och det blir rent och fräscht överallt.
Vi erbjuder flyttstädningar med nöjd kundgaranti
Hänvisa till städfirman om de nya hyresgästerna har synpunkter på städningen så löser vi det.

I en ordinarie flyttstädning ingår:

Bostadsrum

    Rengöring av golv, lister, kontakter, dörrar,karmar,fönsterbrädor,element samt målade ytor
    Rengöring av garderober in- och utvändigt

Kök

    Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under frys
    Rengöring av spis och bänkar
    Rengöring av diskmaskin
    Urtorkning av skåp och lådor
    Avtorkning av köksfläkt samt ventiler
    Avtorkning av belysning

Bad och toalett

    Rengöring av all sanitet
    Rengöring av tvättmaskin och torktumlare
    Rengöring av golvbrunnar och ventiler
    Förvaringsutrymmen rengörs
    Avtorkning av belysning

Allt material tillhandahålls av oss på Kafos.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd

Fönsterputsning

fonsterVi har lång erfarenhet av fönsterputs och alla typer av fönster både på låg och hög höjd. Vi arbetar med väl utarbetad och professionell utrustning för bästa resultat. Naturligtvis har vi certifikat för de flesta typer av mobila arbetsplattformar samt Sky-Lift.

Vid en fönsterputsning går det till såhär:

Vi tar bort sakerna och ställer tillbaka efteråt, vi putsar utåtgående fönster som man kan ta inifrån. Vi putsar fasta fönster som man kan ta med förlängare från utsidan, vill man få persienner och spröjs rengjorda måste man säga till när man beställer. Fönsterkarm och foder rengörs om det framgår i bokningen. Blecket rengörs.

Om ni vill att arbetet ska gå fortare, kan ni själva plocka undan blommor mm från fönstren samt ta bort ev. spröjs.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd

Hemstäd

hemstadsmallVi erbjuder städning till privatpersoner

I livet finns det så många måsten för att vardagen ska gå ihop. Jobba, handla mat, hämta på dagis, träna, städa. Listan är lång och när alla måsten är avklarade tycker många att tiden inte räcker till. Hade det inte då varit skönt att bara ta bort några ”måsten” från den långa listan? Och istället få tid till sånt man gör för att man vill och inte för att man måste. Funderar du på att anlita oss för veckostädning? Ta då kontakt med oss så kommer vi hem till er på ett kostnadsfritt besök.

Vår städtjänst täcker många olika områden för att hjälpa dig att spara tid som du istället kan använda på de viktigare sakerna i livet.

Fönsterputsning, storstädning, golvvård, rengöring av möbler & mattor eller vill du kanske ha kontinuerlig städning av ditt hem så ordnar vi det. Vi använder enbart städprodukter som är miljömärkta och säkra bland barn och husdjur, varje person i vår personal är utbildad för att försäkra snabb och effektiv städning.

Speciella önskemål

Har Du speciella önskemål så går det självklart att skräddarsy efter just dina behov.

Välkommen till oss när det gäller städning. Vårt marknadsområde är Gävle med omnejd